TRIO MARINERO

Ocijeni bend
33.484 posjeta od 07.05.2013

TRIO MARINERO

Hrvatska, Senj
Broj članova: 3

Ako želite vrhunsku zabavu, širok repertoar, kvalitetne vokale, preko 19 godina iskustva, profi opremu, male pauze, puno pozitivne energije, onda je Trio Marinero savršen izbor za vaše vjenčanje, klub, feštu..

Trio Marinero je poznati bend iz Senja koji svira na vjenčanjima, feštama, klubovima, maškarama već 18 godina. Izdali su svoj album te snimili 4 spota koja se redovito vrte na Cmc televiziji! Sviraju svu vrstu glazbe: strani i domaći rock, pop, zabavnu, Dalmatinsku, Slavonsku, Primorsku te narodnu glazbu. Dečki su puni energije ali i iskustva. Kontaktirajte ih što prije jer rade punom parom..

U jesen 1998. godine Sanjin je Marku pokucao na vrata kako bi ga pitao je li spreman da njih dvojica naprave duet. Marko je prihvatio tu ideju i odmah su krenuli na posao. Bile su to uporne i naporne probe, ali je posao pokazao da se njihov trud itekako isplati, a kako i ne bi kada je riječ o gitaristi na akustičnoj gitari, Sanjinu, koji ima izuzetno dobre glasovne mogućnosti, dok klavijaturist, Marko, ima razvijene komunikacijske sposobnosti što se odražava na količinu posla.

Svirajući u duetu po raznim hotelima, restoranima, kafićima i diskotekama tandem je uvidio potrebu za širim glazbenim programom. Iz tog se je razloga Marku i Sanjinu 2002. godine pridružio Domagoj i tako je osnovan TRIO MARINERO. Dolaskom u sastav izvrsnog gitariste na električnoj i akustičnoj gitari te pjevača sa kantautorskim potencijalom, Domagoja, glazba što je proizvodi Trio dobila je na svojoj punoći, a sam sastav je proširio repertoar pjesama te tako izvodi svu vrstu domaće i strane zabavne, pop i rock glazbe, a po željama auditorija nađe se i sve ostalo.

Danas je Trio Marinero, zahvaljujući uloženom radu, tražena grupa na čitavom području lijepe naše. Svojim nastupima na svadbenim svečanostima, poslovnim večerama, domjencima, privatnim feštama, maturalnim zabavama i gažama Trio Marinero proizvodi užarenu atmosferu, a to će Vam potvrditi svi koji su ih čuli. Mnogobrojni takvi zasigurno su se našli na poznatom senjskom Međunarodnom ljetnom karnevalu na kojem dečki žare i pale već desetak godina. Osim na senjskom ljetnom i zimskom karnevalu, grupa je nastupala na poznatom Riječkom karnevalu i Bribirskim maškarama. Također su mnogo puta svirali u Gradskoj Kavani u Zagrebu, Roko akademiji, Vrtovima Sunca u Dubrovniku, Cavtatu, Splitu, Zadru, Krku te u mnogim poznatim mjestima u Hrvatskoj.

Iza njih je i 8 nastupa u emisiji Lijepom našom.

Trio Marinero je izdao i svoj prvi album pod nazivom Vila Velebita kojega možete kupiti u svim trgovinama Croatia Recordsa. Također su snimili 4 spota za svoje pjesme pod nazivom "živim samo za tebe" , "Slapovi tequile" , "Imaš drugoga", "Hvala ti što postojiš" I "Crno bijela boja", koje se redovito vrte na CMC-u, HRT-u DMC-u te kanalu RI. Također su gostovali nekoliko puta u emisiji CMC Caffe što možete pogledati na youtubeu na njihovom kanalu. Dečki ne planiraju ostati na tome, već pripremaju nove projekte i uskoro možete očekivati njihov novi glazbeni uradak.

2015. i 2017. su snimili promo materijal koji se također nalazi na njihovom youtube kanalu. Čak preko 80 covera a priprema se i novi promo materijal.

Dečki također sviraju dva puhačka instrumenta - trubu i saxophon.

Stoga, ukoliko imate razloga za bilo kojom vrstom zabave, a odlučili ste da Vas zabavlja poznati senjski trojac, kontaktirajte ih što prije jer rade punom parom. Lajkajte njihovu lajk stranicu Trio Marinero, instagram te na taj način pratite novosti i nastupe koji dolaze.

Sviraju sve i svašta te ako imate neku posebnu želju za prvi ples rado će je ispuniti! :)

Članovi benda

Domagoj Biondić

Domagoj Biondić

 • trio.marinero.senj@gmail.com
 • 0989678472
 • Gitara, saxophon
 • Vokal
Marko Rukavina

Marko Rukavina

 • trio.marinero.senj@gmail.com
 • 0992525909
 • Klavijature
 • Vokal
Sanjin Milanović

Sanjin Milanović

 • trio.marinero.senj@gmail.com
 • 098245523
 • Ritam gitara, truba
 • Vokal

Glazbeni žanrovi

Swing Zabavna Starogradska Tamburaška Rock - Strani Rock - Domaći Reggae Pop rock Narodna Hard Rock Funky Folk Country Blues

Područje djelovanja

Hrvatska Slovenija Europska Unija

Kontaktiraj bend

TRIO MARINERO
Senj, Hrvatska

http://www.svirka.info/triomarinero/
trio.marinero.senj@gmail.com

Tel: 0912525909
Tel: 0989678472
Poruka će biti poslana na email adresu koju je band ostavio kao kontakt (trio.marinero.senj@gmail.com).

Portal ne garantira za točnost navedene adrese i prema tome ne može jamčiti isporuku email poruke niti da će Vam, u slučaju da poruka bude isporučena, na istu biti odgovoreno.