Time Out

Ocijeni bend
2.986 posjeta od 09.07.2017

Time Out

Hrvatska, Kutina, Daruvar, Zagreb
Broj članova: 5

Music Band Time Out počeo je s radom u kuhinji kod klavijaturiste (znamo svi, zvuči kao ime restorana). U kuhinji se kuhalo, kuhalo i kuhalo sve dok se nije skuhalo. Pet pojedinaca stopilo se u jednu odličnu kombinaciju te je nastao bend. Nakon mnogobrojnih gaža, što maturalnih zabava, što svirki na otvorenom, što svadbi, te raznih domjenaka, odlučili smo pokrenuti vlastitu web stranicu koju upravo sada gledate. Peteročlani bend je koncipiran sa Šefikom i četiri mušketira. Svaki je član poseban za sebe, ali kada smo u timu tada radimo kao savršeni švicarski sat. Bend svira strani i domaći repertoar. Svašta se tu nađe, pop, rock, zabavno, pa čak i klasično, ali naravno nikada se ne zaboravlja i tamburaška i starogradska glazba te pokoji narodnjak. Plesni podij je uvijek popunjen plesačima, a dragi nam gosti uvijek prezadovoljni.

Što još reći, osim, glazba je zvonka radost, a za vašu radost, nezaboravne večeri i vrhunski provod svira Music Band Time Out.

Članovi benda

Anita

Anita

  • Vokal
Igor

Igor

  • Bass, Vokal
Matija

Matija

  • Gitara, Vokal
Tomislav

Tomislav

  • tomislavcajko@yahoo.com
  • 0992103983
  • Klavijature, Vokal
Vlatko

Vlatko

  • Bubanj, Vokal

Glazbeni žanrovi

Swing Starogradska Rock - Strani Rock - Domaći Reggae Pop rock Narodna Jazz Hard Rock Funky Folk Country Tamburaška Zabavna

Područje djelovanja

Hrvatska Slovenija Europska Unija

Kontaktiraj bend

Time Out
Kutina, Daruvar, Zagreb, Hrvatska

www.time-out.com.hr
timeoutzg99@gmail.com

Tel: 00385992103983
Tel:
Poruka će biti poslana na email adresu koju je band ostavio kao kontakt (timeoutzg99@gmail.com).

Portal ne garantira za točnost navedene adrese i prema tome ne može jamčiti isporuku email poruke niti da će Vam, u slučaju da poruka bude isporučena, na istu biti odgovoreno.