Registracija
Registracija za SVE glazbene sastave je potpuno BESPLATNA.

Registracijom automatski dobivate FREE pretplatu, a na VAŠ zahtjev možemo Vam poslati ponudu za STANDARD (150 kn/god) ili VIP (1000 kn/god) pretplatu.

Više informacija o našim paketima pretplate pročitajte ovdje, za za više informacija o tome što dobivate registracijom na našem portalu pročitajte ovdje.
Registracija
Naziv benda
Broj članova
Država
Grad
Email adresa
Lozinka
Ponovi lozinku
Sigurnosni kod
Prepišite kod
Uvjeti korištenja Potvrđujem da sam pročitao/la uvjete korištenja i da se slažem sa istima.

Uvjeti korištenja

Portal svirka.info (u daljnjem tekstu: portal) omogućuje Vam korištenje sadržaja i usluga prema sljedećim uvjetima korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge portala. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Autor portala zadržava pravo promjene i uklanjanja sadržaja, promjene izgleda, kao i promjene uvjeta korištenja portala kao i svih drugih servisa i sadržaja koji su sastavni dio portala bez prethodne najave. Autor portala nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem portala, niti bilo kakvu štetu nastalu promjenama uvjeta korištenja portala.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke za obavještavanje posjetitelja/korisnika portala.

Autor portala se odriče bilo kakve odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz portala ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala. Autor se odriče odgovornosti za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja, uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani uporabom ili zlouporabom korištenja portala i njegovih sadržaja.

Autor portala neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj, gubitak ili oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga portala. Autor ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, istinitost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Korisnicima portala slijedeći postupci su strogo zabranjeni i neprihvatljivi: objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, objavljivanje sadržaja koji bi mogao nanijeti štetu portalu, autoru portala i korisnicima portala, objavljivanje sadržaja koji je vulgaran, uvredljiv, prijeteći, rasistički, šovinistički i/ili pornografski te štetan na bilo koji drugi način, sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge fizički ili pravne osobe, objavljivanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, a nisu u vlasništvo korisnika koji ih objavljuje, manipuliranje informacijama kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koje se objavljuje ili šalje putem usluga portala, svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke i/ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme, manipuliranje drugim korisnicima u svrhu dobivanja njihovih privatnih i/ili pristupnih podataka za prijavu, manipuliranje portalom u svrhu onemogućavanja normalnog rada portala, objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, korištenje na bilo koji način portala za slanje odnosno poticanje širenja ne traženih komercijalnih priopćenja, "SPAM-anje", masovno objavljivanje sadržaja u svrhu zagušivanja ili sprječavanja rada portala, masovno glasovanje sa anonimnih mreža u svrhu isticanja vlastitih sadržaja, prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Korisnik se na portal registrira sa nazivom glazbenog sastava, brojem članova, državom i gradom u kojem prebiva te adresom elektroničke pošte i lozinkom. Korisnik je pri registraciji dužan dati točne i istinite podatke. Svaki korisnik ima pravo registrirati se samo pod jednim korisničkim imenom. Podrazumijeva se da korisnik registracijom na portal daje suglasnost autoru da koristi njegove podatke u svrhu praćenja navika korisnika i statističke analize podataka, informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika portala kao i radi razvijanja što kvalitetnije pružanja usluge. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Autor portala se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane zlouporabom servisa portala.

Autor portala nikada neće od korisnika tražiti lozinku. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, autor portala može tražiti e-mail adresu korisnika.

Sadržaj na portalu je zaštićen autorskim pravima. Sadržaj, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka autora portala. Također se podaci ne smiju koristiti ni na jedan način koji može uzrokovati štetu autoru portala, portalu ili bilo kojoj trećoj strani. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti autora portala koristeći kontakt adresu dostupnu na portalu.

Portal sadrži veze (linkove), podatke i informacije do drugih Internet stranica i servisa. Te stranice nisu pod kontrolom portala i autora portala i autor portala nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za veze (linkove) na tim stranicama, te se kao odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba i poveznicama na Internet stranice postavljenih na portal od trećih osoba.

Autor portala nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača (što između ostalog uključuje korespondenciju, plaćanje, dostavu roba i usluga i sl.) na i izvan portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača, te autora portala nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Autor zadržava pravo da koristi sadržaj objavljen na portalu u promotivne svrhe usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima portala.

Autor portala zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara uvjetima korištenja i automatski ukinuti korisnički račun registriranog korisnika bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih uvjeta korištenja.

Autor portala zadržava pravo ukloniti korisnički račun (profil benda) unutar FREE pretplate ukoliko u posljednjih 90 dana na korisničkom računu nije zabilježeno ni jedno logiranje od strane vlasnika korisničkog računa. Na ovaj način portal se brine da u ponudi ima ažurne informacije o bendovima.

Autor portala ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Najbolje ocjenjeni profili

Najposjećeniji profili

Najnoviji profili

Bendovi za svadbe - Registracija NewArt Studio - Web dizajn, Logo dizajn, SEO optimizacija, Web optimizacija, Web programiranje Uvjeti korištenja