Eureka band

Ocijeni bend
855 posjeta od 09.05.2021

Eureka band

Hrvatska, Rijeka
Broj članova: 6

Eureka band aktivno djeluje od 2000. godine uz nekoliko promjena članova.

Muški članovi su iz Rijeke i okolice, dok naša jedina ženska predstavnica stiže iz Crikvenice.

U svojoj bogatoj i dugotrajnoj povijesti odsvirali smo mnoštvo svirki i surađivali sa eminentnim imenima sa hrvatske glazbene scene. Tri godine Eureka band je bio prateći band Lidije Bačić na svim njenim nastupima, a članovi Eureka banda sviraju se kao prateći muzičari mnogim izvođačima kao npr. Dražen Turina - Šajeta, TARA -ex Karma, Berekini, Jed Backer's Group, Sarah & The Romans, itd. Naši vokali ostvarili su zapažen uspjeh na natjecateljskim TV emisijama; Radovan u showu Zvezde Granda, gdje je došao do Ugovora sa produkcijom showa, dok je Lana nastupila u showu Zvijezde Ljetni hit.

Trenutno aktivno surađujemo i pratimo ponajbolju hrvatsku pjevačicu Antoniju Šolu, autoricu mnogih hitova za najveća estradna imena iz regije.

U proteklom razdoblju koje je obilježila epidemija korona virusa nismo mirovali, već smo snimili karantena obradu pjesme Devojka, isključivo mobitelom, koju je objavila i RTL music televizija pod akcijom Glasno. Pripremili smo i objavili promo 2020 uradak (mix domaćih pjesama) koji se može pogledati na Youtube kanalu Eureka banda. Obnovili smo i modernizirali vizualni identitet banda sa novim logom i profesionalnim slikama koje je slikao mladi talentirani fotograf i bubnjar Antonio Brusić - Tio s Krka.

Planovi za budućnost? naravno što više nastupa :) pripremamo novi promo uradak i prateći spot za njega, imamo i neke dogovore oko autorske pjesme u suradnji sa Antonijom Šolom, koja bi predstavila Eureka band u jednom novom i drugačijem svjetlu i omogućila nastup na nekom od nadolazećih festivala.

Članovi benda

Damir Fućak

Damir Fućak

  • Klavijature, vokal
Lana Gotvald

Lana Gotvald

  • Vokal
Luka Totar

Luka Totar

  • Gitara, vokal
Radovan Šofranac

Radovan Šofranac

  • Vokal
Robert Antolić

Robert Antolić

  • Bas gitara, vokal
Uroš Šuljić

Uroš Šuljić

  • Bubnjevi

Glazbeni žanrovi

Zabavna Tamburaška Rock - Strani Rock - Domaći Pop rock

Područje djelovanja

Hrvatska Slovenija

Kontaktiraj bend

Eureka band
Rijeka, Hrvatska

/www.facebook.com/EurekabandRI/
eurekaband.info@gmail.com

Tel: 0915324718
Tel: 0913504416
Poruka će biti poslana na email adresu koju je band ostavio kao kontakt (eurekaband.info@gmail.com).

Portal ne garantira za točnost navedene adrese i prema tome ne može jamčiti isporuku email poruke niti da će Vam, u slučaju da poruka bude isporučena, na istu biti odgovoreno.