Duo Veronika

Ocijeni bend
9.110 posjeta od 18.01.2012

Duo Veronika

Hrvatska, Zagreb
Broj članova: 2

Mi smo duo Veronika s dugogodišnjim estradnim iskustvom na hrvatskoj glazbenoj sceni takvog tipa, dva kvalitetna glazbenika, Veronika, odličan vokal i gitaristica i Danijel, vokal, gitarista i klavijaturista. Tijekom dugog perioda rada, stekli smo veliko iskustvo kako se prilagoditi ambijentu gdje imamo nastup, tako i publici koju smo svojim širokim repertoarom uvijek uspjeli osvojiti, zadovoljiti i raspoložiti.

Osim izrazito širokog repertoara koji smo stekli, sposobni smo izvoditi i usko profilirani tip glazbe prema zahtjevima i potrebi odredjenog mjesta i klijentata s njihovim osobnim željama. S posebnom predanošću pripremamo se za svaki takav događaj kako bi ga što bolje uveličali i zabavili goste. Repertoar dogovaramo isključivo prema vašoj želji, a također ako nemamo neku pjesmu, a vi je želite slušati, rado ćemo je uvježbati posebno za vas.
Gdje smo sve svirali?

Teško je sjetiti se svih mjesta i događaja, ali bilo ih je izrazito mnogo. Svirali smo u renomiranim hotelima, klubovima i restoranima po cijeloj Hrvatskoj, širom cijele zagrebačke regije i jadranske obale, nešto po teritoriju Bosne i Slovenije, a također i u inozemstvu. Osim restorana i hotela, zabavljali smo uzvanike na krstitkama, vjenčanjima, proslavama raznih godišnjica, domjencima, otvorenjima hotela, restorana, klubova, galerija, banaka i sl. te na bilo kojim drugim prigodama. Ako uzmete popis najluksuznijih restorana i hotela u Zagrebu kao i na jadranskoj obali, jako je malo mjesta gdje nas nije bilo a svuda su nas uvijek rado zvali ponovno. Tako je to do danas

Članovi benda

Danijel Hranilović

  • dandy007@gmail.com
  • 0996945872
  • klavijature, gitara

Veronika Skrivanek

  • veronikaskrivanek@yahoo.com
  • 0914324134
  • gitara, vokal

Glazbeni žanrovi

Blues Country Folk Jazz Narodna Pop rock Rock - Domaći Rock - Strani Sevdah Starogradska Swing Tamburaška Zabavna

Područje djelovanja

Hrvatska Slovenija Bosna i Hercegovina Crna Gora Makedonija Europska Unija

Kontaktiraj bend

Duo Veronika
Zagreb, Hrvatska

www.wix.com/veronikaskrivanek/duo-veronika
dandy007@gmail.com

Tel: 0996945872
Tel: 0914324134
Poruka će biti poslana na email adresu koju je band ostavio kao kontakt (dandy007@gmail.com).

Portal ne garantira za točnost navedene adrese i prema tome ne može jamčiti isporuku email poruke niti da će Vam, u slučaju da poruka bude isporučena, na istu biti odgovoreno.