Boje Noći

Ocijeni bend
8.726 posjeta od 10.03.2012

Boje Noći

Hrvatska, Kutina
Broj članova: 5

Bend "Boje Noći" nastao je 1998. godine te u naših 14 godina, koliko postojimo, ovo je pokazatelj ozbiljnosti
i sigurnosti ovog glazbenog sastava. Uspješno smo odradili vrlo velik broj svadbi i stekli veliko iskustvo u komuniciranju s publikom. Naš repertoar prilagođen je svojom širinom svakom glazbenom ukusu i prigodi
te se lako prilagođavamo raznim prigodama. U svakom slučaju smo uvijek spremni napraviti ludi štimung, voditi program i zabavljati Vas do ranih jutarnjih sati i duže. Također sviramo svadbene pratnje na tradicionalnim instrumentima: harmonici, basu, bugariji, primu.


Bend "Boje Noći" posjeduje i "Rasvjetu za vjenčanja", te smo u mogučnosti ponuditi profesionalnu rasvjetu i posebne svjetlosne efekte za Vaše vjenčanje ili druge evente, promocije, modne revije, prezentacije i ostale događaje.Mi ćemo stvoriti čarobnu svjetlosnu atmosferu na Vašoj svadbenoj svečanosti te na plesnom podiju, koju sigurno nećete zaboraviti. Posjedujemo najmoderniju rasvjetu i svjetlosne efekte te možemo osvjetliti i dekorirati prostor bez obzira na veličinu svadbene sale, restorana, hotela, dvorane, šatora, kao i otvorenih prostora. Naši uređaji i intelegentna LED rasvjeta je najvišeg standarda, te kao takvi koriste (bežićni prijenos) wirelles, te ne smetaju ni u kome pogledu u ugostiteljskim objektima ili njihovim djelatnicima.


Nema skoro niti jedne estradne zvijezde s kojima nismo surađivali ili bili kao predgrupa, počevši od: Emilije Kokić, Severine, Halida Bešlića, Maje Šuput, Jelene Rozge, Mate Bulića, Gazda...

Članovi benda

Helena

Helena

  • vokal
Igor

Igor

  • bubnjevi
Kruno

Kruno

  • gitara
Mario

Mario

  • 0912542742
  • klavijature
Vedran

Vedran

  • 0915267997
  • bass

Glazbeni žanrovi

Zabavna Tamburaška Starogradska Rock - Strani Rock - Domaći Pop rock Narodna Folk

Područje djelovanja

Hrvatska Europska Unija

Kontaktiraj bend

Boje Noći
Kutina, Hrvatska

www.boje-noci.com/
band@boje-noci.com

Tel: 0912542742
Tel: 0915267997
Poruka će biti poslana na email adresu koju je band ostavio kao kontakt (band@boje-noci.com).

Portal ne garantira za točnost navedene adrese i prema tome ne može jamčiti isporuku email poruke niti da će Vam, u slučaju da poruka bude isporučena, na istu biti odgovoreno.